10 € / μήνα
BASIC
Basic Συνδρομή στο AutoBet|analysis.
Η συνδρομή περιλαμβάνει μέχρι 10 - 12 επιλογές καθημερινά για έναν μήνα !!!
Για οδηγίες επιλέξτε ανάλογα από παρακάτω:
Νέα Μέλη. (Εάν κάνετε εγγραφή τώρα πρώτη φορά.)
Κάντε Κλικ ή στο διπλανό εικονίδιο και αυτόματα θα οδηγηθείτε στην φόρμα εγγραφής.
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας σωστά
Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε. Υπάρχουν 2 τρόποι πληρωμής Pay Pal και Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.
Προσοχή Προ επιλεγμένος τρόπος πληρωμής είναι το Pay Pal. Εάν θέλετε να πληρώσετε με χρήση Τραπεζικού Λογαριασμού θα πρέπει να το τσεκάρετε εσείς κάνοντας κλικ σε αυτόν τον τρόπο πληρωμής.
Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, θα πρέπει να ανοίξετε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο (email) που δηλώσατε και να δείτε όλα τα μηνύματα που σας έχουν αποσταλεί αυτόματα με την εγγραφή σας. (Κοιτάξτε και στα spam - Ανεπιθύμητη Αλληλογραφία).
Ένα από τα μηνύματα που θα λάβετε σας ζητάει να επιβεβαιώσετε το email σας. Πατήστε στο λινκ που σας δίνει και αυτόματα θα μεταφερθείτε στην σελίδα όπου θα σας επιβεβαιώνει ότι ήταν επιτυχημένη η επιβεβαίωσή σας.
Εάν έχετε επιλέξει η πληρωμή σας να γίνει με τραπεζικό λογαριασμό θα έχετε λάβει ένα  δεύτερο mail που θα σας δίνει τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού που θα πρέπει να καταθέσετε τα χρήματα για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.
Επισκεφθείτε την τράπεζα ή εάν χρησιμοποιείτε e-banking καταθέστε τα χρήματα σας. Με την ολοκλήρωση ενημερώστε μας με μήνυμα ή μέσω ζωντανής συνομιλίας από το chat ώστε να επιταχύνουμε την διαδικασία επιβεβαίωσης της πληρωμής σας και να ενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό σας.
 
Εάν έχετε επιλέξει η πληρωμή σας να γίνει μέσω Pay - Pal θα οδηγηθείτε αυτόματα στην σελίδα πληρωμής του Pay - Pal όπου θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να ολοκληρώσετε την πληρωμή. Με την ολοκλήρωση θα ενημερωθούμε αυτόματα με μήνυμα από το Pay - Pal. Εάν θέλετε ενημερώστε μας και εσείς μέσω ζωντανής συνομιλίας από το chat ώστε να επιταχύνουμε την διαδικασία επιβεβαίωσης της πληρωμής σας και να ενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό σας.
Σε κάθε περίπτωση ο λογαριασμός σας θα ενεργοποιηθεί μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής σας ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή μας και τα προνόμια της συνδρομής που επιλέξατε.
 
Για κάθε βοήθεια μπορείτε να μας ρωτήσετε σε κάθε περίπτωση.
Εάν είστε ήδη εγγεγραμμένο μέλος

Εάν είστε ήδη συνδρομητής και θέλετε να ανανεώστε την συνδρομή σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, αρκεί να κάνετε μία νέα κατάθεση στον λογαριασμό μας που έχετε ήδη στην τράπεζα, Γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας ή το όνομα χρήστη,όπως το έχετε δηλώσει στην ιστοσελίδα μας κατά την εγγραφή σας.
Εάν θέλετε να αλλάξετε το επίπεδο της συνδρομής σας καταθέστε το αντίστοιχο ποσό.

Η συνδρομή σας θα ενεργοποιηθεί το συντομότερο (το αργότερο μέσα στο πρώτο 24ωρο από την εμφάνιση του ποσού στον λογαριασμό μας). Μπορείτε και να μας ενημερώσετε με μήνυμα για άμεση επιβεβαίωση και ενεργοποίηση.

Εάν θέλετε να πληρώσετε με Pay Pal Από το μενού επιλέξτε " Ο Λογαριασμός μου"
στην σελίδα που θα οδηγηθείτε, Επιλέξτε " Συνδρομές " .
Εδώ θα δείτε τις Λεπτομέρειες για την συνδρομή σας.
Θα δείτε εάν έχετε παραγγελίες σε εκκρεμότητα τις οποίες μπορείτε να τις ολοκληρώσετε ή να τις διαγράψετε.
Επίσης εδώ μπορείτε να επιλέξετε όποια συνδρομή σας ενδιαφέρει ώστε να την ανανεώσετε ή να την αναβαθμίσετε.

Σε κάθε περίπτωση ο λογαριασμός σας θα ενεργοποιηθεί μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής σας ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή μας και τα προνόμια της συνδρομής που επιλέξατε.

Για κάθε βοήθεια μπορείτε να μας ρωτήσετε σε κάθε περίπτωση.