Μία ειδική εφαρμογή ενημέρωσης βάση στατιστικών και πιθανολογικών αναλύσεων για το στοίχημα ενσωματωμένη στο site μας που σας δίνει πολύ πιο εύκολα και γρήγορα, όλες τις πληροφορίες που θα ψάχνατε σε μια εφημερίδα!
Το πρόγραμμα για το στοίχημα είναι 80% περισσότερο αποτελεσματικό από τους καλύτερους αναλυτές και πάνω από 200 φορές πιο γρήγορο !!!Κάνε εγγραφή τώρα και απέκτησε συνδρομή στο καλύτερο πρόγραμμα για το στοίχημα και μπες στο club των επιτυχιών!

10 € / μήνα
BASIC
Basic Συνδρομή . Για παίκτες που θέλουν να δοκιμάσουν. Η συνδρομή περιλαμβάνει μέχρι 10 - 12 επιλογές καθημερινά για έναν μήνα !!!
20 € / μήνα
Advanced

Advanced Συνδρομή για σοβαρούς παίκτες. Η συνδρομή περιλαμβάνει μέχρι 20 επιλογές καθημερινά και 2 SMS κάθε εβδομάδα για έναν μήνα !!!

30 € / μήνα
Premium

Premium για τους επαγγελματίες παίκτες. Η συνδρομή περιλαμβάνει χρήση στην εφαρμογή AutoBet|analysis και τουλάχιστον 20 επιλογές καθημερινά και 5 SMS την εβδομάδα για έναν μήνα !!!

Τρεις (3) ημέρες  χρήση σε όλα τα πρωταθλήματα

10 €

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή μας βλέποντας όλες τις αναλύσεις για 3 ημέρες από την ενεργοποίησή.

Μια (1) ημέρα  χρήση
ενός  πρωταθλήματος

2 €

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή μας βλέποντας την ανάλυση του πρωταθλήματος που σας ενδειαφέρει για 1 ημέρα από την ενεργοποίησή.


Αναλύσεις

Οι καλύτερες Αναλύσεις για το Στοίχημα Ποδόσφαιρο