Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις

Μπορεί ο καθένας να γίνει συνδρομητής στο πρόγραμμα;

– Όχι, δεν μπορεί -και δεν αξίζει- να γίνει οποιοσδήποτε συνδρομητής! Παίκτης που θέλει να γίνει πλούσιος σε ένα σαββατοκύριακο και ζητάει αποκλειστικά τον τζόγο, δε θα του φανεί χρήσιμο ένα σύστημα προγνωστικών το οποίο χρησιμοποιεί κατά βάση Μαθηματική λογική και Στατιστικά δεδομένα!

Εδώ, οι αριθμοί της Στατιστικής ανάλυσης πρέπει να συνδυαστούν με την προσωπική έμπνευση όσους βλέπουν το Στοίχημα τόσο ως πηγή κέρδους άλλα και ως διασκέδαση και ψυχαγωγία

Μπορώ να δοκιμάσω τις δυνατότητες του προγράμματος;

– Ναι, φυσικά !!!
– Το πρόγραμμα δεν είναι κρυφό, ή ακόμη χειρότερα δεν είναι απάτη στο Facebook, αλλά ένας θεσμός που υφίσταται από το μακρινό 2007, και για την ύπαρξή μας στον κόσμο των στοιχημάτων έως και σήμερα αποδεικνύετε με τον καλύτερο τρόπο καθημερινά !!!
– Απλά επικοινωνήστε μαζί μας για να εκφράσετε μια άποψη, μια αίτηση, αίτημα …. οτιδήποτε άλλο … και θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανταποκριθούμε, και στο τέλος να έχετε στην διάθεση σας την ποιότητα του προγράμματος  !!

Λέτε ό,τι το πρόγραμμα είναι 80% καλύτερο από ό,τι το καλύτερο …. είναι αλήθεια;

– Ναι, φυσικά !!!
– Και αν νομίζετε ότι δεν είναι καλύτερο από ό,τι το καλύτερο κατά 80%, μπορείτε να μας το πείτε και να δούμε ποιος έχει δίκιο !!!
– Σε κάθε περίπτωση, εάν νομίζετε ότι δεν είναι έτσι μπορούμε πάντα να το αποδείξουμε μαζί σας ή με κάποιον που είναι για εσάς καλύτερος παίχτης η κατά την γνώμη σας ένα καλύτερο πρόγραμμα και να επιλέξουμε τα ίδια παιχνίδια …. Στείλτε μας mail και στην περιγραφή γράψτε μας το πρόγραμμα που πιστεύεται ότι είναι καλύτερο άπλα για να μην χάνουμε χρόνο
– Το πρόγραμμα προσφέρει πολύ περισσότερα από ό,τι παίρνει , αλλά ποτέ δεν αποφεύγουμε από το γεγονός ότι υπάρχουν καλύτερα προγράμματα, και αν ναι τότε θα ανταμειφθεί (ακόμα δεν έχει συμβεί, αλλά αν αυτό συμβεί, ας είστε οι πρώτοι) !!!

Λέτε ό,τι είναι 200 φορές πιο γρήγορα από ό,τι το γρηγορότερο …. είναι αλήθεια ???

– Όχι, δεν είναι αλήθεια μόνο και μόνο επειδή είμαστε μετριοπαθείς !!! Το πρόγραμμα είναι περίπου ένα εκατομμύριο φορές πιο γρήγορο από ό,τι τα ταχύτερα σε ποιότητα, αλλά καλύτερα να διαβάσετε γιατί λέμε !!! Έχουμε μειωθεί σε μόλις 200 γιατί είναι μετριοφροσύνη και πρόσθετα πλεονεκτήματα.
– Εξήγηση:
– Για μια καλή επιλογή παιχνιδιού και το σημείο του στοιχήματος διαρκεί τουλάχιστον μισή ώρα εργασίας, δεν είναι σπάνιο να είναι και περισσότερο από μία ώρα και πάλι κάτι θα παραβλέπεται
– Μιλάω μόνο με έμπειρους tipsters, άξιος …. για όσους δεν είναι απαραίτητο +18 ή έχετε και μερικές φορές πληρώνετε κάποιο σημείο σίγουρο, διαβάζοντας περαιτέρω είναι χάσιμο χρόνου !!!
– Επισκόπηση H2H (αμοιβαία συναντήσεις μεταξύ των δύο ομάδων)
– Επισκόπηση αν είναι δυνατόν 3 στα 3…ίσως υπάρχει, αλλά ενδεχομένως να δεν υπάρχει
– Εξετάζει την τρέχουσα οικονομική κατάσταση των συλλόγων
– Εξετάζει την κατάσταση από την προηγούμενη σεζόν (είτε έπεσε ή ανέβηκε κατηγορία μια ομάδα)
– Εξετάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του του συλλόγου, τη φιλοδοξία και την επιθυμητή θέση στον βαθμολογικό πίνακα
– Επισκόπηση απουσίες, τραυματισμοί, κίτρινες κάρτες, κλπ …. (αλλά τότε λαμβάνετε υπόψη η πλήρης σύνθεση της ομάδας, η δύναμη του πάγκου και καθορίζει αν η απουσία ή ακόμα και μια προσθήκη είναι υπέρ της)
– Πολλά πράγματα που ψάχνετε, για παράδειγμα, αν υπάρχει αύξηση ή μείωση της απόδοσης, κλπ …… αλλά όλα αυτά είναι αρκετά για να κάνει μια καλή επιλογή ένας παίχτης και θέλει μισή ώρα με μια ώρα, και συνήθως περισσότερο από μία ώρα ανά παιχνίδι!!!
– Το πρόγραμμα όλα αυτή τη δουλειά την κάνει μόνο σε 0:03 δευτερόλεπτα που φθάνουν τα 10 εκατομμύρια φορές πιο γρήγορα από ό,τι το καλύτερο, αλλά έχουμε βάλει το 200 για να καταλαβαίνετε πιο εύκολα !!!

Είμαι αρχάριος ή ερασιτέχνης στο στοίχημα το πρόγραμμα μπορεί να μου είναι χρήσιμο;

– Ναι, γιατί το πρόγραμμα δεν είναι κατασκευασμένο πριν από πολλά χρόνια, γιατί και εμείς ήμασταν αρχάριοι στο στοίχημα.
– Με τον καιρό, άρχισαν να ξεφυτρώνουν online εταιρείες, και να προσφέρουν πιο εκτεταμένες και διαφορετικές επιλογές.
– Εξοικονόμηση χρόνου χωρίς να χάνετε η ποιότητα για τις προβλέψεις .
– Γιατί δημιουργήθηκε και προσπαθούμε να συμβαδίσει με τις online εταιρείες στοιχημάτων και στις περισσότερες περιπτώσεις το πρόγραμμα έχει πλεονεκτικότερη θέση από ό,τι των ατομικών αποδόσεων στις online εταιρείες.

Θέλω να εγγραφώ στο πρόγραμμα , αλλά θέλω να μάθω τους τρόπους που υπάρχουν για τις συνδρομές;

Ανάλογα με την κατηγορία της συνδρομής το ποσό εγγραφής εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα του site μας
Πληρωμές με
Τραπεζική Μεταφορά
PAYPAL

Εάν είστε συνδρομητής στο πρόγραμμα θα είναι ένα συν για το στοίχημα ?

Όχι απαραίτητα, γιατί αν είναι αυτό που θέλετε, τότε η συμβουλή μας για το στοίχημα είναι να απέχετε μέχρι να έρθει η ώρα !!!
– Εάν έχετε συνειδητοποιήσει και καταλάβει ότι οι εταιρίες στοιχημάτων δεν δημιουργήθηκαν για να μας πλουτίσουν, αλλά για να πλουτίζουν από εμάς, θα συνειδητοποιήσετε ότι «το ερώτημα αν είναι σίγουρο» είναι περιττό
– Το πρόγραμμα προσφέρει μεγαλύτερη παροδικότητα … πολύ περισσότερο από τους καλύτερους bookmakers , αλλά δυστυχώς δεν είναι ακόμα αυτό  «σίγουρο»
«Σίγουρο» είναι ότι το στοίχημα δεν θα είναι στο κόκκινο, όπως ήταν κάποτε.
«Σίγουρο» είναι ότι θα μπορείτε να στοιχηματίσετε πιο εύκολα από ό,τι συνήθως.
«Σίγουρο» είναι ότι θα έχετε πολλή μεγαλύτερη επιτυχία, από ό,τι οι μέχρι τώρα είχατε