×
 
   

    Μενού
 

“ Η τύχη πραγματοποιείται όταν η σωστή προετοιμασία συναντά την ευκαιρία. „

“ Σας ευχόμαστε μια επιτυχημένη μέρα „  
“ Πώς και γιατί έγινε το AutoBet | analysis; „
- Το πρόγραμμα AutoBet | analysis για το στοίχημα ξεκίνησε να δημιουργείτε το μακρινό 1998..
- Στην αρχή υπήρχαν μερικά είδη των παιχνιδιών, οπότε σκεφτήκαμε ότι θα ήταν διασκεδαστικό να μπορεί να βρεις 7-8 «άσσους» και κάποια ακόμη σημεία Τα σημεία στην αρχή ήταν λίγο δύσκολο να βγουν όποτε δεν είχαμε και κέρδος και τελικά καταλάβαμε ότι θα πρέπει να ελαχιστοποιηθούν οι αγώνες για να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.
- Εν τω μεταξύ, εταιρίες στοιχημάτων έχουν εξαπλωθεί στο ίντερνετ και προσφέρουν νέα είδη σε σημεία στα παιχνίδια, γκολ 2-3,4-6 και GG3 + κλπ …… και επίσης υπήρχαν όλο και περισσότερα πρωταθλήματα στην προσφορά, έτσι είχαμε ένα Σαββατοκύριακο περισσότερους από 400 αγώνες, με λίγα εκατομμύρια προσφορά στοιχημάτων σε ένα αγώνα.
- Έχουμε αρχίσει να ποντάρουμε στα online τυχερά παιχνίδια, έτσι ώστε με όλα τα παραπάνω ξεκίνησε να γίνετε ακόμη πιο δύσκολο να επιλέξουμε ένα στοίχημα ποιότητας..
- Οπότε η μόνη λύση ήταν να βρεθεί ένας τρόπος για να έχουμε μόνο τα καλύτερα σημεία όσο μπορούμε σε έναν αγώνα, γιατί είχαμε πολλά παιχνίδια πολλά σημεία και δεν ξέραμε τι να επιλέξουμε και τι όχι και χάναμε την ώρα μας στο να διαβάσουμε διάφορα στοιχειά για τους αγώνες από εφημερίδες και στο ίντερνετ για να καταλήξουμε τι θα παίξουμε.
- Έτσι το 2000 ξεκίνησε να γίνετε το AutoBet | analysis. Μετά περίπου από 2 χρονιά και πολλές δοκιμές, η πρώτη έκδοση του προγράμματος ήταν μια δοκιμαστική έκδοση για δωρεάν download.
Είχαμε τα πρώτα θετικά σχόλια, προτάσεις για αλλαγές, προσθήκες, κ.λ.π. …… έτσι τώρα το AutoBet | analysis είναι διαθέσιμο άμεσα στην ιστοσελίδα μας και λειτουργικό δεν χρειάζεται να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα.
- Τώρα μπορείτε να δείτε πώς το πρόγραμμα AutoBet | analysis επιλέγει τα σημεία του αγώνα, τελικό σημείο 1,Χ,2, ο αριθμός των γκολ, το Η/Τ, το ακριβές αποτέλεσμα, κλπ και έχουμε τα καλύτερα πάντα σημεία για τον αγώνα .......
“ Πώς επιλέγει το τελικό σημείο του αγώνα;„
 - Το AutoBet | analysis λειτουργεί με βάση όλα τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στην βάση δεδομένων για όλα τα πρωταθλήματα και όλες της ομάδες ξεχωριστά! Τα δεδομένα για την τελευταίες 5 σεζόν + τρέχουσα σεζόν.
Γιατί μόνο τα τελευταία 5 εποχές ??? Δεν θα έπρεπε να είναι περισσότερες ....
- Μόνο από 5 σεζόν γιατί από περισσότερες δεν θα είχαμε καλό αποτέλεσμα (πχ αν είχαμε δεδομένα πριν από 40 χρονιά θα είχαμε πολύ διαφορετικά σημεία ). Θα πρέπει να είναι το 99% των ομάδων και ο μέσος όρος στα πρωταθλήματα στο 2-3 γκολ … γιατί πριν από 40 χρονιά ήταν πολύ διαφορετικά τα συστήματα και διαφορετικά τα σκορ ( 5 : 1 , 4 : 3 ) συχνά τώρα πιο συχνά είναι στο 0 : 0 ή στο 1 : 0
- Ένας άλλος σημαντικός λόγος είναι και η οικονομική κατάσταση στο ποδόσφαιρο και οι ίδιοι οι σύλλογοι δεν είναι όπως ήταν πριν από 40 χρόνια.Στην Μάντσεστερ Γιουν. & στη Μπαγερν ήταν πριν 40 χρονιά διαφορετικά το κέρδη και οι αμοιβές στους παίκτες και η μεταγραφές από σήμερα.
Έτσι έχουμε πολύ διαφορετικές καταστάσεις στις ομάδες από το 2 παγκόσμιο πόλεμο από τώρα και έτσι οι στατιστικές τους είναι πολύ διαφορετικές από τώρα και τα στατιστικά αυτά θα μας δυσκόλευαν ακόμη πιο πολύ Αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε μόνο τις 5 τελευταίες σεζόν & την τρέχουσα στο AutoBet | analysis
Πρόγνωση με βάση την ποιότητα, τη θέση στην βαθμολογία ,τις φιλοδοξίες και τις δυνατότητες.
- Σε κάθε πρωτάθλημα έχουμε και μεγάλες διαφορές στην ποιότητα των ομάδων και γι αυτό προτείνουμε ομάδες των 3 , 4 , 5 ή και 6 ομάδων. Εδώ έχουμε έναν συντελεστή ο οποίος επηρεάζει την πρόγνωση .
Έτσι για παράδειγμα Μπαρτσελονα , Μπαγερν , Μαντσεστερ Γ. κλπ…..σε ένα γκρουπ με τις καλύτερες και ως εκ τούτου έχουν και την υψηλότερη βαθμολογία, (ενώ εκείνες που κατατάσσονται από τη μέση και πάνω τις βαθμολογίας στο 2 γκρουπ , πάνω από τη θέση του υποβιβασμού στο 3 γκρουπ κλπ …… σε όλη τη διαδρομή μέχρι και τον ποιο αδύναμο εκείνες που προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό η τη σεζόν αυτή είναι στο γκρουπ με την υψηλότερη βαθμολογία …. 5 ή 6 ανάλογα με τον αριθμό των ομάδων στο πρωτάθλημα).
- Με βάση την αναλογία αυτή ακόμη και στην αρχή τις σεζόν το πρόγραμμα AutoBet | analysis με το προβλεπόμενο αριθμό από νίκες ισοπαλίες και ήττες εντός & εκτός έδρας .
Το AutoBet | analysis θα υπολογίσει την πιθανότητα του σημείου 1 , Χ ή 2 …..αλλά δεν είναι μόνο αυτά.
- Ανάλογα με τη θέση στη βαθμολογία κάθε ομάδα έχει έναν συντελεστή ο οποίος υπολογίζεται ως εξής:
Αριθμός των ομάδων στο πρωτάθλημα + 1 – θέση στη βαθμολογία = συντελεστής …. έτσι για παράδειγμα η τελευταία ομάδα στο πρωτάθλημα έχει 1 βαθμό και η πρώτη ομάδα έχει συντελεστή 20 (αν στο πρωτάθλημα είναι 20 ομάδες)
Στο παράδειγμα αυτό μπορείτε να δείτε τις ομάδες από το πρωτάθλημα της Ολλανδίας
Αγιαξ - Εξέλσιορ.
paradigma
       
Συντελεστής του Αγιαξ στη θέση του πίνακα: 16 προϋπόθεση για το τέλος της σεζόν 13/3/1
Συντελεστής Εξελσιορ στη θέση του πίνακα: 8 προϋπόθεση για το τέλος της σεζον 3/4/9
(13 + 9) Αναμενόμενη νίκη του Αγιαξ εντός + η αναμενόμενη ήττα εκτός της Εξελσιορ = 22
(3 + 4) Ισπολαιες Αγιαξ και Εξελσιορ = 7
(1 + 3) Ήττα εντός του Αγιαξ και νίκη εκτός τις Εξελσιορ = 4
- Αυτό είναι μόνο ένα μέρος από τον υπολογισμό και την πρόβλεψη αποτελεσμάτων με βάση μόνο δυο παραμέτρους (η θέση που έχουν στη βαθμολογία και η θέση με βάση το γκρουπ που είναι μια ομάδα)
Σε όλα αυτά να προσθέσουμε τις μεταξύ τους συναντήσεις ο Αγιαξ θα έχει κατά πάσα πιθανότητα ακόμη μεγαλύτερο πλεονέκτημα , γιατί έχει περισσότερες νίκες Η2Η , προσθέστε ακόμη τον συντελεστή της οικονομικής θέσης και τις φιλοδοξίες και σχέδια που έχει ο πρόεδρος της ομάδας έτσι ο Αγιαξ θα έχει ακόμη μεγαλύτερο πλεονέκτημα … επίσης προσθέστε σε οποιοδήποτε 3 στα 3 αν το πρόγραμμα έχει έναν κωδικό που πρέπει κάποιος να έχει υπόψη του και ,,, σε αυτό το παράδειγμα σίγουρα δεν είναι η περίπτωση.
Έτσι μπορείτε να δείτε ότι το AutoBet | analysis δεν κάνει κάτι πραγματικά καινούργιο από ότι θα έκανε ένας καλός παίκτης στις προβλέψεις. Άπλα o παίκτης θα χρειαστεί 15 με 20 λεπτά για μια πρόβλεψη ενώ το AutoBet | analysis το κάνει σε 0,03 δευτερόλεπτα και ίσως πιο γρήγορα !!!
 
“ Πως προβλέπει το σύνολο των γκολ σε έναν αγώνα „ 
- Με βάση τα στατιστικά στοιχειά για κάθε πρωτάθλημα και κάθε ομάδα ξεχωριστά κατά τις τελευταίες 5 σεζόν με ιδιαίτερη έμφαση στη τρέχουσα σεζόν μπορούμε να προβλέψουμε εύκολα τον αριθμό των γκολ σε έναν αγώνα που έχουμε επιλέξει.
paradigma-gkol
   
Βλέπουμε ότι ο Αγιαξ σαν γηπεδούχος έχει κατά μέσο όρο 3 γκολ και ταυτόχρονα δέχεται λιγότερο από 1, κατά μέσο όρο 0,68
Η Εξελσιορ σαν γηπεδούχος έχει 1,27 ενώ δέχεται πάνω από 2 (2.05) Η συνολική για κάθε ομάδα είναι 3.68 για τον Αγιαξ και 3.33 για την Εξελσιορ (για αυτή τη σεζόν)
(3.00 + 2.05)/2 = πόσα γκολ μέσο ορό θα πετύχει ο Αγιαξ και πόσα θα δεχτεί η Εξελσιορ
(1.27 + 1.16)/2 = πόσα μέσο όρο γκολ θα δεχτεί ο Αγιαξ και πόσα θα βάλει η Εξελσιορ.
(3.68 + 3.33)/2 = μέσος όρος γκολ για το παιχνίδι αυτό.
Σε όλα αυτά τα στοιχειά από την τρέχουσα σεζόν το πρόγραμμα AutoBet | analysis προσθέτει το μέσο όρο των γκολ για όλο το πρωτάθλημα + δεδομένα από τις προηγούμενες 5 σεζόν και έτσι έχουμε μια πολύ καλή πρόγνωση για τα γκολ.
Μπορείτε να δείτε εδώ ότι η πρόβλεψη για τον αριθμό τον γκολ είναι απλή.
Η μόνη διαφορά είναι ότι και πάλι ο καλός παίκτης για αυτή την πρόβλεψη θα χρειαστεί 5 έως 10 λεπτά ενώ το AutoBet | analysis μόνο 0.03 δευτερόλεπτα, και ίσως πιο γρήγορα !!!
“ Πως προβλέπει το Over 1,5 μιας ομάδας ή το ακριβές σκορ πχ 3 : 1 ; „
- Ο συνδυασμός των προβλέψεων για την τελική έκβαση και πρόγνωση των γκολ , το πρόγραμμα AutoBet | analysis με μεγάλη ακρίβεια μπορεί να προβλέψει το ακριβές σκορ . Πείτε ακριβές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πάντα έτσι.
- Αν πούμε ότι στο παραπάνω παράδειγμα το πρόγραμμα AutoBet | analysis υπολογίζει την πιθανότητα ο Αγιαξ να κερδίσει με περίπου με 76% (ποντάρισμα 8/10) και το δεύτερο παράδειγμα ότι ο Αγιαξ θα πετύχει 3+ γκολ και υπάρχει η ευκαιρία για ένα γκολ ακόμη θα δούμε ότι θα γίνει δεκτό με 4+ . Το πρόγραμμα AutoBet | analysis πιθανότατα θα προτείνει για πρόγνωση ακριβές σκορ 3 : 0 , 3 : 1 , 4 : 0 ή 4 : 1 και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχουμε μια πρόγνωση Tim1 2+ το ακριβές σκορ θα εξαρτηθεί από την προοπτική για τη τελική έκβαση του αγώνα και την πρόγνωση για το Η/Τ (αν είναι το σημείο 1 ή διπλή ευκαιρία 1Χ και το Η/Τ Χ / 1 ή 1 / 1 .
Αυτό είναι το μόνο πιο δύσκολο για έναν έμπειρο στις προβλέψεις στο στοίχημα και θα χρειαστεί 30 με 40 λεπτά ενώ το AutoBet | analysis μόνο 0.03 δευτερόλεπτα και ίσως πιο γρήγορα !!!
“ Πώς προβλέπει το Goal / Goal , No Goal ή και οι δυο ομάδες να σκοράρουν πάνω από 2,5 „
- Μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η παραπάνω πρόβλεψη προέρχεται από τα δυο πρώτα (τελικό αποτέλεσμα γκολ και τα γκολ που θα βάλει και θα δεχτεί μια ομάδα)
Αν έχουμε μια πρόταση ένα σημείο 1 και γκολ 0-2 και ίσως σωστό σκορ 1 : 0 είναι λογικό ότι θα πρέπει να είναι NG αλλά εμείς δεν χάνουμε χρόνο για το τι θα μπορεί να είναι η τα θα μπορούσε να είναι … το πρόγραμμα AutoBet | analysis διακρίνει σε μια ξεχωριστεί ενότητα αν είναι GG , NG ή GG3+ (και οι δυο ομάδες με πάνω από 2.5+ γκολ στο παιχνίδι)
- Συμβαίνει συχνά με τη προβλέψει των σημείων σχετικά με το Η/Τ και ακριβές σκορ . Χρονολογικά μιλώντας σε κώδικα η πρόβλεψη αυτή υπολογίζεται πριν τη τελικό σημείο και το ακριβές σκορ .
Αυτό δεν είναι δύσκολο να προβλεφθεί αλλά και πάλι ο ποιο έμπειρος στις προβλέψεις θα χρειαστεί 15 λεπτά περίπου , ενώ το AutoBet | analysis μόνο 0.03 δευτερόλεπτα και πιθανότατα πολύ πιο γρήγορα !!!
“ Πώς προβλέπει το ημίχρονο / τελικό; „
Βάσει όλων των προηγούμενων παραμέτρων για μια πρόγνωση, καθώς και με βάση τα στατιστικά στοιχεία, H2H και τον αριθμό των γκολ που έχουν προταθεί στον επιλεγμένο αγώνα το πρόγραμμα AutoBet | analysis δίνει μια ακριβή πρόβλεψη για το ημίχρονο τελικό.

Lion Bet