– Όχι, δεν είναι αλήθεια μόνο και μόνο επειδή είμαστε μετριοπαθείς !!! Το πρόγραμμα είναι περίπου ένα εκατομμύριο φορές πιο γρήγορο από ό,τι τα ταχύτερα σε ποιότητα, αλλά καλύτερα να διαβάσετε γιατί λέμε !!! Έχουμε μειωθεί σε μόλις 200 γιατί είναι μετριοφροσύνη και πρόσθετα πλεονεκτήματα.
– Εξήγηση:
– Για μια καλή επιλογή παιχνιδιού και το σημείο του στοιχήματος διαρκεί τουλάχιστον μισή ώρα εργασίας, δεν είναι σπάνιο να είναι και περισσότερο από μία ώρα και πάλι κάτι θα παραβλέπεται
– Μιλάω μόνο με έμπειρους tipsters, άξιος …. για όσους δεν είναι απαραίτητο +18 ή έχετε και μερικές φορές πληρώνετε κάποιο σημείο σίγουρο, διαβάζοντας περαιτέρω είναι χάσιμο χρόνου !!!
– Επισκόπηση H2H (αμοιβαία συναντήσεις μεταξύ των δύο ομάδων)
– Επισκόπηση αν είναι δυνατόν 3 στα 3…ίσως υπάρχει, αλλά ενδεχομένως να δεν υπάρχει
– Εξετάζει την τρέχουσα οικονομική κατάσταση των συλλόγων
– Εξετάζει την κατάσταση από την προηγούμενη σεζόν (είτε έπεσε ή ανέβηκε κατηγορία μια ομάδα)
– Εξετάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του του συλλόγου, τη φιλοδοξία και την επιθυμητή θέση στον βαθμολογικό πίνακα
– Επισκόπηση απουσίες, τραυματισμοί, κίτρινες κάρτες, κλπ …. (αλλά τότε λαμβάνετε υπόψη η πλήρης σύνθεση της ομάδας, η δύναμη του πάγκου και καθορίζει αν η απουσία ή ακόμα και μια προσθήκη είναι υπέρ της)
– Πολλά πράγματα που ψάχνετε, για παράδειγμα, αν υπάρχει αύξηση ή μείωση της απόδοσης, κλπ …… αλλά όλα αυτά είναι αρκετά για να κάνει μια καλή επιλογή ένας παίχτης και θέλει μισή ώρα με μια ώρα, και συνήθως περισσότερο από μία ώρα ανά παιχνίδι!!!
– Το πρόγραμμα όλα αυτή τη δουλειά την κάνει μόνο σε 0:03 δευτερόλεπτα που φθάνουν τα 10 εκατομμύρια φορές πιο γρήγορα από ό,τι το καλύτερο, αλλά έχουμε βάλει το 200 για να καταλαβαίνετε πιο εύκολα !!!